10 måder at lavere din bilforsikring

I dag, er auto forsikring virkelig dyrt. En typisk forsikringspolice kan koste et par hundrede dollars til et par tusinde dollars om året. Og de forsikring priser du betaler er enormt afhængige af forsikringsselskabet eller agent, din alder, din biltype, din kørsel record og selv det område du bor i!

Du bør aldrig gå uden auto forsikring dog, trods omkostningerne. Næsten alle staterne skal du beskytte dig selv med et minimum af garantidækning. Som minimum er naturligvis ikke fyldestgørende nok for den gennemsnitlige bilejer. Og efterhånden som du tilføjer i ekstra dækning for din bil, du indser, at du vil betale en temmelig stor sum hvert år.

Så kan forståelse Bilforsikring faktisk hjælpe dig med at træffe beslutning om en passende forsikring, der plejer vakuum rene din tegnebog! Her har vi samlet 10 af de bedste tips til at sænke din bilforsikring, med 40%!

Altid sammenligne forsikringspolicer. Der er stater, der regulerer auto forsikring priser, men forsikringspræmier kan variere efter hundredvis af dollars for den nøjagtige samme dækning. Det er absolut værd at shoppe rundt. Den første ting du kan gøre er at tjekke med din forsikring udenrigsministerium. De indeholder ofte oplysninger om den dækning, du har brug for, samt prøve priser fra de største virksomheder. Du kan også spørge din venner eller oplede de gule sider. Kontrollere consumer guides og beder forsikringsagenter kan betale sig så godt. Du kan nemt finde ud af prisklasse for din forsikringspolice samt finde de laveste priser i byen.

Men du bør ikke være shopping baseret på pris langs. Forsikringsselskabet bør yde god service til den bedste pris. Fremragende personlig service er tilgængelig som godt, og de giver yderligere bekvemmeligheder, selvom de koster en rimelig lidt mere. Spørg virksomheden, hvordan du kan sænke dine omkostninger, og også kontrollere deres finansielle ratings. En tommelfingerregel er altid at få tre pristilbud fra tre forskellige firmaer, og vælge den med den bedste værdi.

Det kan også være en god idé at øge din selvrisikoen. Når du indsender et krav, er beløb, selvrisikoen det beløb, du betaler før forsikringsselskabet betaler for resten af skaden. En højere selvrisiko på kollision og omfattende dækning kan føre til en meget lavere præmie. For eksempel, kan øge din fradragsberettigede fra $200 til $400 reducere dine præmier med op til 25%. Du skal dog sikre, at du har de finansielle ressourcer til at håndtere de største fradragsberettigede, når tid kommer.

Fjerne visse former for dækning fra din politik. Næsten alle stater kræver garantidækning for din bil, men resten af dækningen er sandsynligvis undværes. Dog vil du ikke være underforsikret hvis du er i en ulykke, så det er ikke tilrådeligt at fjerne alle dine supplerende dækning. Valgfri dækning omfatter medicinsk betalinger, uforsikrede bilist, kollision og omfattende dækning.

Drop kollision og omfattende dækning for ældre biler. Hvis du kører en ældre bil, der er værd at mindre end $2.000, er det sandsynligvis mere omkostningseffektiv at droppe kollision og omfattende dækning, da du vil sandsynligvis betale mere dækning end du vil samle til en påstand. Du kan finde ud af værd af din bil ved at spørge auto forhandlere og banker.

Sørg for at din kredit rapport ser godt ud. Bil forsikringsselskaber ser ofte på dit kredithistorie, som der er en sammenhæng mellem risiko for virksomheden og dit kredithistorie. Hvis du betaler dine regninger til tiden og opretholde en god kredithistorie, kan du nyde lavere forsikringspræmier.

Køre mindre. Forsikringsselskaber tilbyde ofte lavt kilometertal rabat til bilister, der kører mindre end et forudbestemt antal miles hvert år. Du kan bruge offentlig transport mere ofte, car-pool med venner, og tage toget eller et fly i stedet for at køre til en anden stat. Og du vil spare på mere end din dækning, som du bliver nødt til at bruge mindre på benzin (af hvilke priserne er utrolig høj).

Opretholde en ren kørsel optage. Virksomheden vil give dig en pris pause og du kan gemme på din forsikring efter en bestemt periode af en ren kørsel optage. Det betyder, at du har ingen ulykker, ingen drivende overtrædelser osv., i denne periode. Den enkleste og surefire måde at kvalificere sig til denne rabat er at køre forsigtigt og defensivt hele tiden.

Vælg en lav-profil bil. Forsikring satser varierer blandt forskellen modeller af køretøjer. Generelt, sportsvogne og høj ydeevne biler har tendens til at koste mere at forsikre, hovedsageligt fordi de udgør mere risiko for tyveri og drivere er ofte mennesker, der kører mere hensynsløst. Nyere biler vil koste mere at reparere eller erstatte end ældre, så naturligvis de kan mere at forsikre. Lav risiko køretøjer omfatter stationcars og sedans.

Spørg om sikkerhed og rabatter. Forsikringsselskaberne undertiden tilbyder rabatter på din forsikring, hvis bilen er udstyret med følgende: blokeringsfri bremser, airbags, automatisk sikkerhedsseler, bilalarmer, sporingssystemer. Disse reducere risikoen for skade at du, som chancerne for at din bil bliver ødelagt eller stjålet.

Endelig spørge om andre rabatter. Du kan modtage en rabat, hvis du køber mere end én type forsikring fra samme firma, eller hvis du forsikre flere biler under den samme politik eller virksomhed. Du kan også modtage rabatter for at tage en defensiv Køreteknisk kursus, bor hos samme selskab for et par år, at være en chauffør over 50, god studenterrabatter og at være en AAA medlem. Hvis du allerede har passende sygesikring, kan du også fjerne betaler for dublerede sygesikring, dermed sænke din personskade beskyttelse omkostninger af en betydelig mængde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.