Hvordan til at lykkes i erhvervslivet

Alle har deres egen definition af succes. Min definition af succes er at være lykkelig mens du arbejder på noget jeg tror på og er lidenskabelig omkring. Her er seks trin jeg bruge til at opnå min definition af succes.

Frihed – hvis du ikke bor i et land med frihed til at forfølge en levende, som du finder passende, succes ville være vanskeligt af min standarder. Jeg er taknemmelig for, at leve i et land, der giver mig frihed til at vælge min stue. Mange mennesker har ikke frihed til at søge deres egen forretning, så det lader til, at man skal først blive fri til at lykkes i erhvervslivet.

Persistens – en ide med ingen bevægelse kan samt har aldrig været. Ingen andre vil nogensinde vide af en ide, indtil ideen er bragt til bevægelse. For at opnå et mål kræver at man bevæger sig hen imod målet. For at fortsætte på vej mod et mål, selvom det bliver hård, er vedholdenhed. At få succes i erhvervslivet, persistens er afgørende.

Vision – du skal kunne se målet foran dig. Du skal kunne visualisere succes for din virksomhed, eller du vil aldrig vide, hvis du har fundet det.

Inspiration – du kan ikke have en vision om dine mål uden nogle inspiration. Du må være spændt om dine mål eller vil du aldrig blive glad når du møder dem. En hvis eneste inspiration er penge kan køre en rentabel forretning, men være ulykkelig og mislykket. Business er hårdt arbejde. Hvis din inspiration dør, vil det være svært at gå.

Planlægning – når du har et mål og er inspireret og har forpligtet sig til mål, du skal planlægge, hvordan at nå dine mål. Med ingen kort at komme fra A til B, er du sandsynligvis vil ende op ved C. En enkel måde at tænke på en forretningsplan er en liste over ting, du skal gøre for at nå dine mål. Din plan er næsten sikker på at ændre undervejs, og det er OK.

Disciplin – den bedste plan i verden kommer ikke til at være meget godt, hvis det kræver 40 timers arbejde pr. uge og der er kun to timer til den. En balance af vedholdenhed at holde gå og disciplin til at holde ud på rigtige tempo er påkrævet.

Disse enkle ideer illustrere en større måde at anskue livet, som er at nedbryde dit mål, problemer og forhindringer i små stykker. Flytte et bjerg kan synes umuligt, men hvis du opdele opgaven i små skridt, alt er muligt. Hvis du anvender dette princip til at drive en virksomhed, er du godt på vej til succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.