Nyttige Tips til at sælge kunst Online

Der er mange ting, der er de samme som sælger offline. Men mange er forskellige. I modsætning til den virkelige verden får en potentiel køber ikke at se dit arbejde i person. De kan ikke se dig i person. Men det betyder ikke at sælge kunst online er sværere. På nogle måder er det lettere. Dette er en meget bred underlagt dækning i et møde. Men hvis du husker at bruge følgende tips er du garanteret et ben op.

Være helt ærlig om det arbejde, som de fremlægger for online-salg. En kunst-køb er et meget følelsesladet køb. Det er næsten på samme niveau som at købe et hus eller en bil. Selvfølgelig har den potentielle køber at føle en følelsesmæssig tilknytning til stykke hvis de vil købe it – dette ikke er stedet at skabe, at. Hvis en køber er følelsesmæssigt knyttet nok til at stykke til at købe det og derefter modtager noget, der var ikke helt som forventet – din køber vil blive ulykkelig og formentlig bede om deres penge tilbage. Hvis ikke jeg garanterer de ikke vil købe nogen ekstra kunstværker fra dig. Du kan ikke risikere dette, fordi en person, der indsamler kunst er netop det-en samler. Fremtidige køb er meget sandsynligt. Kontroller, at de ved præcis hvad de skal forvente. Være ærlig om tilstand, herkomst og kunstner baggrund.

Være helt beskrivende om din kunst til salg. Sørg for at du har angivet alle de vigtige oplysninger om stykket. Give kunst køber så mange oplysninger som muligt om stykket. Dette vil reducere mængden af spørgsmål og hjælpe med at kvalificere den potentielle køber. Disse små, men vigtige fakta vil gøre en masse selling for dig. Sørg for at medtage pris, medium, størrelse, type papir / lærred, indrammet / urammet, emne og dato. Glem ikke at inkludere; din motivation for at vælge dette emne, hvad det betyder at du, udfordringer når du arbejder på din kunst, og hvorfor du har valgt at udtrykke disse ideer på denne måde. Dette er, hvor du opretter en følelsesmæssig tilknytning. En art køber bliver knyttet når de begynder at føle de forstår stykket og kunstneren bag det.

Sørg for, at du kan acceptere kreditkort til køb. Hvis en potentiel kunst køberen har til at tage tidslog off deres computer, afhente telefonen, skrive en check og derefter nå til en kuvert reducere du dine chancer for at færdiggøre salg. Selv om de måske stadig ønsker det stykke, det ikke er svært for forbrugerne at nøle som andre ting i deres liv skal være en tendens til også. Salget er gået tabt. Det er i din bedste interesse at gøre salget så let som muligt. Det eneste job kunst køberen bør fuldføre er at beslutte, hvilke stykke, de ikke kan leve med ud. Tro mig, det er hårdt nok. Når de har besluttet på indkøb de skal have lov til at betale for det straks. Hvis du ikke ved hvordan man gør dette kan du nemt acceptere kreditkort gennem http://paypal.com det er gratis at tilmelde dig.

Glem ikke at inkludere alle dokumentation, der går med det købte stykke. Kunst dokumenter har værdi og de øger også værdien af stykket. På et vist niveau vil køberen se dem så værdifulde som stykket selv. Disse papirer vil blive videregivet med stykket og bevogtet det samme som deres forsikringspolicer og kontoudtog. Hvis det er muligt skal du sørge for at medtage en kunstner erklæring, kunstner bio, pressemeddelelser, reklamematerialet for dig som en kunstner (postkort eller brochurer), historien om stykket, og sætningen vurdering for startere. Give disse til dine kunder i en mappe, så de kan nemt holdes sammen og pænt viste. Sørg for at inkludere kontaktoplysninger måske i form af flere visitkort.

Bevare kontaktoplysninger for køberen, således at du kan kontakte dem igen i fremtiden. Hvis køber kan lide du engang, er der stærk chancerne for, at de vil købe fra dig igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.